Начало Новини

Новини

Актуално

Актуално

 Уважаеми родители,

Информираме Ви, че от 01.06.2020 година вашите деца ще могат да посещават детската градина. В настоящата ситуация единствената сигурна и безопасна среда с гарантирана физическа дистанция е домашната, затова е препоръчително децата, за които има възможност да се грижи възрастен, да останат вкъщи. Тези от Вас, които решат да доведат детето си на детска градина е необходимо:
1. Да подпишат еднократно декларация за информирано съгласие по образец. Декларацията ще бъдат публикувани на интернет страницата на детската градина-dgzora-lovech.com в раздел „новини“ и в затворените групи във фейсбук . При невъзможност от ваша страна да разпечатате декларацията същата може да получите на 01.06.2020 година на входа на детската градина.
2. Мерките и правилата за организиране на дейността на детската градина в ситуация на епидемична обстановка ще намерите в затворените групи и интернет страницата на детската градина.
Призоваваме всички родители да подкрепят усилията на детската градина за спазване на правила, хигиена и психично здраве за адаптацията на децата.
Молим Ви ако имате възможност оставете детето си вкъщи!

ВАЖНИ ТЕЛЕФОНИ ЗА ИНФОРМАЦИЯ И СИГНАЛИ ЗА COVID-19